YOUR GLOBAL LOGISTICS PARTNER

ALL RIGHTS RESERVATED TO AIR SEA FORWARDERS SRL © 2018  | PRIVACY POLICY

AIR-SEA FORWARDERS

Bine ati venit!

 

    Air-Sea Forwarders Romania a fost infiintata in 1998 in Bucuresti ca si casa de expeditii care ofera servicii de transport international de marfa de o calitate ridicata cu promptitudine si profesionalism. Bazandu-ne pe o infrastructura moderna si pe nivelul ridicat al profesionalismului echipei noastre, putem oferi solutii de transport, logistica si comisionare vamala, personalizate si eficiente conform cerintelor clientilor companiei.

 

    In prezent, avem birouri deschise in doua locatii din Romania: in Otopeni, in incinta Aeroportului International Henri Coanda si in Parcul Industrial Ploiesti.

Fiecare dintre echipele noastre din cele 2 locatii se recomanda printr-o indelungata experienta in domeniul transportului, logisticii si al comisionarii vamale.

 

    Indiferent ca este vorba de transport international sau intern, de transport aerian, maritim, rutier sau combinat, servicii de logistica si depozitare, sau de asistenta

in domeniul comisionarii vamale, Air Sea Forwarders va poate oferi solutia adecvata conform particularitatilor cererii Dumneavoastra.

 

    Utilizandu-ne serviciile, veti putea descoperi in Air Sea Forwarders Romania un adevarat partener de afaceri, capabil sa va ofere solutii prompte si competente

pentru orice situatie intalnita in activitatea Dumneavoastra.